Pluizig haar tegengaan - hydratatie techniekenMijnKrullen.nl is een community voor en door curlies. Mijn naam is Sayna en ik heb MijnKrullen.nl opgericht, omdat mijn krullen nooit lang hetzelfde op bepaalde producten reageren. Hierover sprak ik al vaak met vriendinnen die ook krullen hebben, en dacht hier hebben meer curlies last van.

Nu inspireren ruim 10.000 curlies elkaar via onze platformen (website, Facebook en Instagram). Sommigen bloggen – anderen reageren op oproepen van curlies – maar het is altijd voor en door curlies. Nu inspireren we elkaar het beste uit onze krullen te halen.

Zelf heb ik mixed curls, dat wil zeggen half Europees half afro – wat het soms lastig maakt om de juiste producten te vinden. Voor zowel Europees haar als voor afro haar zijn producten genoeg – maar mijn krullenmix heeft speciale aandacht nodig. Door curlies op te roepen hun tips te delen heb ik de verzorging voor mijn krullen enorm kunnen verbeteren – en daar krijg ik energie van. En ik hoop jij ook 🙂

Groetjes,

Wil je ook jouw krullen tips delen?

Stuur dan een e-mail naar redactie@mijnkrullen.nl of neem contact met ons via Instagram of Facebook. Curls rock!

Zoek je een krullen kapper?

Delen via: