Hallo lieve curly’s,

Omdat ik absoluut geen ervaring heb met speciale krullenproducten koop ik de eerste twee producten die ik online tegenkom.  De Mixed Chicks producten krijgen online veel lof van iedereen die deze spullen gebruikt.

En omdat ik nog veel moet leren heb ik de shampoo en leave-in conditioner genomen. In de video hiernaast leg ik uit wat ik er van vind, maar niet echt hoe ik het product gebruik. Ik doe niet veel bijzonders hoor, maar  wel leuk om even te laten weten.

Als mijn haar helemaal nat is breng ik een kleine hoeveelheid shampoo aan in mijn haar. Dit verdeel ik eerst met mijn handen om het globaal over elk stuk in mijn haar te krijgen. Daarna pak ik een grove kam waarmee ik de shampoo verder verspreid. Nu masseer ik de shampoo nog even goed in met mijn vingers en dan spoel ik het uit met koud water. Ik vind persoonlijk koud douchen geen probleem en super goed voor je lichaam en haar, maar dit is natuurlijk geen must.

Mijn conditioner routine is hetzelfde als met de shampoo. Het enige verschil is dat ik de conditioner niet uitspoel, maar hiermee ga ik slapen. Ik doe dit met een doek om mijn haren heen zodat ik in de ochtend er niet uitzie als Hagrid van Harry Potter.

Wil je nou weten wat ik van de producten vind? In de video vertel ik dat allemaal —->

(En als je daar toch bent, abonneer je dan ook even. Dan mis je nooit meer een video!)

Groetjes van Lara!

In deze video test Lara de volgende Mixed Chicks producten.

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Delen via: