In deze reeks deel ik verschillende manieren om je krullen te refreshen met diverse producten en productlijnen. Waarom omdat we als curlies onze haren niet te vaak moeten wassen, en ik vaak hele mooie wasdag resultaten op YouTube zie, zonder REFRESH dagen – zonde… Abonneren YouTubeOh ja, dit zijn gewoon echte video’s, dus soms zien mijn krullen er de 2e of 3e dag ook gewoon niet uit, ook dat zal ik delen. Wel zo eerlijk :).

In deze steeds aangevulde reeks delen verschillende curlies waaronder ik onze krullen refreshen routine. Want voor je krullen is het beter om niet dagelijks te wassen, maar tussen wasdagen door je krullen een opfrisbeurt te geven! Op deze pagina vind je inspiratie!

Sayna’s refresh dag met haar favoriete producten van dit moment

Zelí en haar refresh routine

Sayna’s refresh routine op non wash day met eco producten

Delen via:

Volg me op social media