Een nieuwe kapper review. Supertof, want Fiona mocht de krullenbehandeling van Ebony Hairstudio (staat ook in ons overzicht van beste krullen kappers van Nederland) van Mohammed uit Utrecht testen.

Je leest hier wat zij van de Deheb haarproducten voor krullen en kroeshaar vindt! Deze producten zijn parabenen-, siliconen- en dierproefvrij – we love it! Eerder schreef Sayna al over haar ervaring met deze Deheb haarproducten welke 100% worden ontwikkeld voor krullend haar – maar wel even net wat anders werken dan je bent gewend! Fiona over haar ervaring:

“Wauwww wat een ervaring was dit en wat een geweldige eigenaar.

Vanaf het moment dat ik binnen kwam lopen in de salon, heeft Mohamed mij alles uitgelegd over zijn producten en wat hij ging doen. Het resultaat was verbluffend . ”

Kapper review: in de krullenkapper-stoel

“Voordat Mohamed mijn haren ging wassen, liet hij mij zien dat mijn haar echt direct brak als je er maar iets of wat aan trok. Nadat hij de Deheb shampoo gebruikte, trok hij nog eens aan een pluk haar.

Wonder boven wonder, deed de shampoo direct zijn werk. Je kon trekken wat je wilde, mijn haar was niet meer te breken. Helaas kan ik de filmpjes niet als bijlage toevoegen omdat de bestanden te groot zijn. Daarna heeft hij de Deheb conditioner gebruikt en mijn haren geknipt. Mohamed gebruikt een eigen techniek, omdat elke bos krullen anders is.

Ik heb erg dun haar en hierdoor keek je op mijn hoofdhuid. Maar na het knippen was hier niks meer van te zien.

“Ik ben zo blij en raad echt iedereen een behandeling aan in Ebony hairstudio. Deze man verricht wonderen met zijn producten!! Alles is puur natuur and i love it.

De prijzen vond ik ook super mee vallen. Circa 15 euro per product voor 100% natuurlijke ingrediënten.

Niet alleen heeft hij producten voor het haar maar ook voor je huid. Ook deze heb ik mogen testen. Super fijn ook.

Mohamed en Mijnkrullen.nl super bedankt voor deze ervaring!” – Groetjes Fiona!

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Delen via:

Volg me op social media