Zoek je een krullen kapper Utrecht? Mooi dan ben je aan het juiste adres. Wist je dat er een krullen kapper uit Utrecht de 7e plek deelt in het landelijke Krullen Kapper Overzicht van MijnKrullen?

Denk je na het lezen van het overzicht ik mis een krullen kapper Utrecht? Of heb je een ervaring met de genoemde kapper – laat het ons dan weten – want we zijn benieuwd! Goed om te weten dat curlies de lijsten hebben samengesteld – je laat natuurlijk niet zomaar iedereen aan je krullenbos zitten :).

Ebony Hairstudio – Utrecht – Utrecht

  • Heeft een eigen natuurlijke haarproducten voor krullen lijn gemaakt – 100% organisch.
  • Staat op de gedeelde 6e plek in het nationale krullen kapper overzicht.
  • In het bijzonder moet je zijn bij: Mohammed.
  • 2x genoemd door: Catherine en Sayna.

Studio Binamar – Amersfoort – Utrecht

Mel&Hair – Utrecht – Utrecht

Woerden

Knipsaloon Sandra – Woerden – Utrecht

Krullen kapper Utrecht niet gevonden?

Oh, oh, geen geschikte kapper voor je krullen gevonden? Dat is jammer. Uiteraard zijn tips voor meer salons die uitstekend met krullen omgaan van harte welkom. Goed om te weten is dat curlies gratis kunnen tippen – waar salon’s zich betaald kunnen aanmelden. Mocht je geen goede kapper krullen vinden in Utrecht – rustig maar, want we hebben ook overzichten van de volgende provincies:

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Krullen kapper Breda of Noord-Brabant niet gevonden?

Oh, oh, geen geschikte kapper voor je krullen gevonden? Dat is jammer. Uiteraard zijn tips voor meer salons die uitstekend met krullen omgaan van harte welkom. Goed om te weten is dat curlies gratis kunnen tippen – waar salon’s zich betaald kunnen aanmelden. Mocht je geen goede kapper krullen vinden in Noord-Brabant – rustig maar, want we hebben ook overzichten van de volgende provincies:

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook. Curls rock!

Delen via: