Haarverzorging producten voor krullend haar kopen

Ben jij nou ook benieuwd waar je het beste de producten voor krullend haar kunt kopen?

Of waar je een bepaald merk vandaan haalt? Hier hebben we een lijstje gemaakt met de beste off – en online winkels met haarverzorging producten voor krullend haar.

Krulle Spulle

In deze online webshop kan je allemaal haarverzorging producten kopen voor je krullen. Je kunt heel hier heel handig per krultype de producten vinden die daar het beste bij passen. Daarnaast zijn ook alle producten CG proof, 100% vegan en 100% eco. Ze verkopen onder andere merken zoals Marlie Nederland, Deheb, K Pour Karite, Marc Inbane en Rodolph & Co.

 

My Hair Shop

My Hair Shop verkoopt meer dan 100 merken waaronder Shea Moisture, As I Am en Aunt Jackie’s. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere krullend, kroes, golvend en stijl haar, waar je tijdens het shoppen op kunt filteren. Door het grote assortiment aanbod is het daardoor makkelijk prijzen en producten te vergelijken.

Kruidvat

Deze winkel is gelukkig bijna overal in Nederland te vinden, de Kruidvat. Hier verkopen zij onder andere producten van Cantu Shea Butter en African Pride naast de andere 1000 haarverzorging producten die ze daar verkopen.

Haarshop

Het assortiment van haarshop biedt wel meer dan 100 verschillende soorten haarproducten. Daarnaast kan je hier ook voor andere beauty producten terecht zoals makeup, huid, nagel en ontharing producten.

Facebook groep: CG haar producten verkoop/ruil

Je leest het goed. Op Facebook is een besloten groep genaamd CG haar producten verkoop/ruil waar CG proof haarproducten verkocht en geruild worden. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander misschien niet. Sonde als die producten die maar een keer gebruikt zijn in de kast blijven staan, als iemand anders daar heel blij van kan worden. Je kan dus ook hier jouw CG proof producten verkopen die voor jou niet werken.

Bol.com

Jazeker, ook bij je vertrouwde bol.com kan je naast boeken en elektronica allerlei haarverzorging producten voor je krullen bestellen. Met daarnaast ook de super snelle levering die we van ze gewend zijn, zodat we de producten meteen kunnen gebruiken.

Delen via:

Volg je me al op social?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*