Goedkoop haarmasker voor krullen

Goedkoop haarmasker voor krullen

Zoek jij een goedkoop haarmasker voor krullen? Dan zit je hier aan het juiste adres, op deze pagina vind je een goedkoop haarmasker die je kant en klaar koopt en een masker die je zelf thuis kan maken – vandaag al, zonder naar de winkel te hoeven gaan of online te shoppen. En het mooie ik vind als je voor ‘goedkoop’ gaat het zelfgemaakte haarmasker beter werken dan degene die je in de winkel koopt. Lets go!

Haasmaskers, deepconditioners, deepco’s en deep treatments zijn super belangrijk bij krullend haar verzorging. Waarom? Een van de belangrijke krullen tips die ik je kan geven gebruik wekelijks een haarmasker.

Goedkoop haarmasker voor je krullen

Goedkoop is natuurlijk een rekbaar begrip. Want als je € 30 voor een potje betaald, maar je doet er een jaar mee kost het weinig. En als je met je potje van € 5 maar 1 maand kan doen is het weer duur in verhouding. Ik ga hierbij even uit van de aankoopprijs en de hoeveelheid die je nodig hebt. Met al deze maskers doe je gemiddeld genomen +/- 2-3 maanden (als je niet 3 lagen over elkaar heen per keer aanbrengt ;-)). Deze maskers koop je onder andere bij Bol.com, Megourgeous of Myhairshop en sommige zelfs bij sommige drogisterijen.

DIY HAARMASKER: masker voor krullend haar

Goedkoper dan zelf maken wordt het niet. Op deze pagina vind je een haarmasker die je binnen 3 minuten in elkaar draait en waarvoor je slechts 3 ingrediënten nodig hebt. Wil je zelf een masker voor krullend haar maken? Bekijk dan dit filmpje of mijn DIY voor krullend haar serie op YouTube.

Heb je last van droge krullen, droog haar of heeft je haar gewoon behoefte aan een moisture boost? Probeer dan dit eenvoudige recept voor een zelf te maken haarmasker. Een van de ingrediënten heeft namelijk als unieke eigenschap dat het de haarschaft kan binnen dringen om het te voorzien van vocht! En dat is een goed middel tegen droog haar, dof haar en breekbaar haar. Bekijk het filmpje of lees hieronder verder:

 

Het is simpel te maken en er zit ei, honing en avocado olie in. Maar je kan ook kokosolie of olijfolie gebruiken.

Vind je DIY haarproducten maken interessant? Bekijk dan ook zeker deze filmpjes: :

Dit DIY haarmasker voor krullend haar helpt je aan glanzend haar en bied je een mooi alternatief als goedkoop haarmasker met ei, honing en olie.

Heb jij goede tips voor goedkope curly girl methode proof maskers? Deel ze in de comments of stuur me een DM op social. Over social gesproken volg je me daar al? Have a curlilicious dag!

Delen via:

Volg je me al op social?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*