Wij zijn Karin en Caroline en we werken in hetzelfde zwembad. Omdat we lesgeven krijgen onze krullenbollen heel wat (chloorwater) te verduren. Al het chloor en het wassen vereisen de juiste verzorging! In dit artikel vertellen we wat onze haarroutines zijn. Veel plezier!

Deze curly routine:

De routine van Caroline:

Mijn haren was ik met Elvive Extra ordonary Oil Krulverzorgende Shampoo en conditioner. Deze gebruik ik elke keer als ik mijn haren was, omdat hij voor mij goed werkt. Dit gebruik ik alleen in de punten van mijn haar.

Dan wikkel ik mijn haren in een handdoek. Als mijn haren droog zijn, doe ik er de Curl Booster van de Hema in. Daarna kam ik mijn haren door en droog ik ze met de diffuser (föhn). Dit doe ik het mijn hoofd naar beneden voor meer volume. Dan nog een keer Curl booster die ik net omschreef en dan ben ik klaar om te gaan.

De routine van Karin:

Mijn haren was ik ook met Elvive Extraordonary Oil krulverzorgende shampoo. Af en toe gebruik ik conditioner, maar dan alleen in de punten. Mijn haren dep ik droog met een handdoek. Dit doe ik door erin te knijpen.

Daarna gebruik ik de conditioner van Sofn’free Curl Activator en borstel ik mijn haren. Ik doe er dan een klein bolletje schuim in van de Lidl Cien volume. Er zit niet veel volume in mijn haar en met dit product zorg ik daar wel voor. Vervolgens schud ik mijn haren ondersteboven uit en knijp zo ook mijn krullen in model.

Doordeweeks laat ik mijn krullen aan de lucht drogen, in het weekend neem ik wel de tijd om mijn krullen te defusen. Als mijn haar droog is, breng ik alles weer in model en doe er wat fiber wax in van de Kruidvat. De dag erna spuit ik mijn haren wat nat en knijp de krullen weer in model. Ik teste diverse producten, maar mijn haren doen het met deze producten veel beter.

Wil jij nou ook graag je haarroutine delen met andere curly’s uit de curlyfamily? Stuur even een mailtje naar Redactie@mijnkrullen.nl voor verdere instructies!

De producten die gebruikt worden in deze routine:

Producten van Hema en Kruidvat staan hier niet bij, maar deze zijn verkrijgbaar in hun eigen winkels!

Heb je zelf een goede tip? Deel hem met andere curlies door te reageren of via Instagram of Facebook.

Curls rock!

Delen via: